Kim Chiara Goede

Fotografie:

Gefascineerd door documentairefotografie, straatfotografie en andere beelden die een verhaal vertellen, heb ik in 2010 meer over fotografie geleerd door een basisstudie aan de Fotovakschool in Amsterdam te volgen. Vanaf dat moment gebruikte ik steeds meer mijn spiegelreflexcamera.

In het mobiele tijdperk waarin we leven, ontdekte ik dat je ook erg verrassende foto’s kan maken met ‘alleen’ een iPhone. Ik heb dus altijd een ‘camera’ bij me om dat specifieke mooie moment vast te leggen. Mijn archief groeit en op deze manier deel ik ze met iedereen die ervan houdt.

Wil je zelf ook een foto van Amsterdam aan je muur in je huis? Of misschien op je werk, groot ingelijst? Neem contact met me op en ik zal je een prijsopgave sturen.

by Kim Chiara | BTW-identificatienummer: NL003145788B50

Websites:

Met meer dan 15 jaar online ervaring bij verschillende online bureaus, heb ik naast fotografie ook ambitie om kleine ondernemers te helpen met het opzetten van een website.

Een website is een visitekaartje van jezelf of bedrijf. Daarom vind ik het belangrijk dat een website de juiste, passende uitstraling krijgt en de juiste boodschap overbrengt.

Heb je een nieuwe website nodig? Ik help je graag! Snel, efficient en goedkoop.

overmij

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.