Website nodig?

Ik help je graag bij het maken van een nieuwe. Jouw website is hét visitekaartje van jezelf of je bedrijf en daarom is het belangrijk dat het design en ontwikkeling ervan goed en professioneel gedaan worden.

De websites die ik maak zijn opgemaakt in het CMS WordPress; een relatief eenvoudig en gebruiksvriendelijk CMS. En het meest gebruikte CMS voor websites van zowel kleine ondernemingen als grote organisaties. Na oplevering is het eenvoudig voor jou om je eigen website bij te houden met bijvoorbeeld nieuwe teksten en afbeeldingen!

  • Responsive website
  • WordPress CMS
  • Gebruiksvriendelijk
  • Geen maandelijkse kosten

Portfolio:

De website DJFlyon.nl heeft in 2019 een complete make-over gekregen. DJ Flyon zorgt voor passende muziek op elk soort feest of evenement – hip, uptempo, funky, groovy, of oldskool & retro en wil dit aan iedereen laten weten. Hij is bekend van zijn professionele DJ booth dat geïnstalleerd is in zijn opvallende rode brandweer bus, de ZUK. Dit beeld komt dan ook veel terug op de website. De website is overzichtelijk met de benodigde informatie en heeft een stoere, actieve en sportieve uitstraling gekregen.

De website van Nostalgia (YvonneWitte.com) geeft een overzicht van Nostalgia-projecten van fotografe Yvonne Witte. De website laat memory-art zien die zij maakt. Het zijn herinneringen van mensen die tastbaar gemaakt zijn en een nieuwe plek in het leven van nu gekregen hebben. De website inspireert bezoekers gelijk om ideeën op te doen om ook herinneringen te laten bewerken. “Vrij werk en werk in opdracht; memory-art en fotografie”, zoals ze zelf zegt.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.